Wat zijn de voordelen van LTCippings ten opzichte van andere handelssystemen?

Wat zijn de voordelen van LTCippings ten opzichte van andere handelssystemen?

Litecoin is een peer-to Peer (P2P) valuta- en open source softwareproject geïnitieerd door Craig Fuggett. Het is een alternatieve valuta die dezelfde technologie gebruikt als het originele internetprotocol (IP) voor het verzenden van gegevens. Deze technologie wordt de Litecoin TCP/IP-suite genoemd. Met zijn missie om de last te verminderen van grote financiële instellingen die bulkmunten beheren, ontwierp Craig Fuggett de Litecoin-software. Later lanceerde hij de Litecoin-website, waar informatie over de dienst en de werking ervan werd verspreid. De technologie werd gebruikt door een aantal andere personen die hun zaken op internet uitvoerden.

 <a href=litecoin stellair ” style=”max-height:346px; margin:0px 10px; width:auto; max-width:30% height:auto;” align=”left”>

Litecoin is een extreem snel groeiend alternatief voor valuta's zoals de Amerikaanse dollar, euro en Japanse yen. In dit opzicht is het vergelijkbaar met andere valuta's, die hun marktaandelen op de wereldmarkten snel vergroten. Het heeft een geschatte marktwaarde van meer dan $ 10 miljard op het moment van schrijven. Litecoin is ook een peer-to-peer (P2P) valuta en gratis software. Dit betekent dat iedereen de Litecoin-software van internet kan downloaden en direct kan gebruiken zonder enige vorm van licentievergoeding of commissie te hoeven betalen.

Een van de voordelen van litecoin ten opzichte van de andere valuta is dat het nog geen centrale bank of bestuursorgaan heeft. Zo kunnen de vraag- en aanbodtarieven fluctueren zonder andere valuta's te beïnvloeden. Omdat er geen bestuursorganen zijn die de distributie van litecoin en dus de wisselkoers regelen, zal het prijsniveau dagelijks veranderen. De meeste handelaren zijn het er echter over eens dat de vrije markt uiteindelijk de waarde van litecoin zal beïnvloeden. Aangezien dit soort handel niet met grote bedragen gepaard gaat, wordt het beschouwd als een van de veiligste vormen van valutahandel, wat het goed maakt voor daghandelaren die geen grote risico's willen nemen.

Voor meer info klik je deze site aan: Bitcoinmeester.nl