Een link website bouwen

Een van de belangrijkste stappen om een link-website te bouwen is om een domeinnaam te registreren. Het is het naamgedeelte dat het verschil maakt. Als u een domeinnaam niet hebt geregistreerd, geeft de pagina u een optie om een domein te registreren.

Om een domein te registreren, hebt u een account nodig met een webhostingprovider. U voert vervolgens de informatie in die vereist is voor de formulieren op de website in. U wordt doorverwezen naar uw website-registrars-website om uw registratiegegevens in te voeren. In een paar minuten heb je een volledig functionele link op je pagina’s.

Na het registreren van uw domeinnaam, moet u ook een handige naam kiezen. Deze naam moet gerelateerd zijn aan het bedrijf dat u opneemt. Veel ervaren webmasters hebben de neiging om woorden of zinsdelen die ze vaak in hun dagelijks leven gebruikten. Het is echter altijd een goed idee om het eenvoudig en uniek te houden.

Er zijn veel manieren om zoveel mogelijk domeinnamen te verkrijgen. De primaire manier is om ze te kopen van domeinnamen wederverkopers. Deze mensen zullen alle beschikbare domeinnamen tegelijk vermelden, meestal tegen zeer kortingsprijzen. Mogelijk kunt u deze domeinen ook rechtstreeks van de provider vinden.

Nadat u uw domeinnaam en uw e-mailadres hebt verkregen, heeft u een website nodig. Sommige registrars geven u een eenvoudig te gebruiken website-builder, maar u kunt ook gratis website-software krijgen. Als u ervoor kiest om een website helemaal opnieuw te maken, moet u ervoor zorgen dat u een programmeur of ontwerper hebt met wie u bekend zult zijn. Het is altijd behulpzaam om referenties te hebben bij het omgaan met elk soort technisch project.

Ten slotte moet u een sitemap op uw hoofdpagina maken. Dit is de pagina die alle domeinen in uw account vermeldt. Het is belangrijk om een zinvolle beschrijving aan de linkerkant te bieden, wat uitlegt waar de domeinnaam over gaat en waar het zich bevindt. Wanneer u een sitemap maakt, mikt u eenvoudigweg de domeinen naar hun URL’s.

Een ander belangrijk aspect van het bouwen van een link-website is de SEO-omleiding, de website doorlinken. De Link-Building-service voegt automatisch een geschikte SEO-omleiding toe aan uw website-pagina’s. Dit is geweldig voor het verbeteren van de ranglijst van zoekmachines. Een SEO-omleiding moet in uw sitemap worden vermeld, maar u moet ook een titel- en H-tags plaatsen binnen het H-tags-gedeelte van uw domeinkaart.

U zult de volgende domeinen vervolgens moeten vinden en selecteren. Er zijn een aantal manieren om dit te doen. Als u toegang hebt tot de registrars-database, moet u dit vrij gemakkelijk kunnen doen. Anders kunt u de Google-werkbalk gebruiken om domeinnamen op te zoeken. Voer in het domein van de TLD- of TOP-level (of wat u ook promoot) en druk op ENTER. Hiermee wordt een lijst met beschikbare domeinennamen weergegeven, samen met de IP-adressen van de namen.

Nu is het tijd om uw link-website te bouwen. Ga naar het tabblad Domeinen op uw panel en klik op de optie Beheer domeinen. Nadat u dit hebt gedaan, ziet u een pictogram waar u op kunt klikken. Als je je linkerhand nog niet hebt ingesteld, doe dat dan nu. Klik op het pictogram van de domeinen beheren en vul alle vereiste informatie in, inclusief eventuele extra domeinen die u aan dit domein wilt worden gekoppeld, hun IP-adressen en trefwoorden (indien van toepassing). Meer weten? Klik hier: https://eigen-domein.com/